Permanente Make-up


 

 


Permanente make-up wordt gebruikt voor het modelleren van wenkbrauwen, het voller maken of corrigeren van lippen, het aanbrengen van eyeliner, zowel onder als boven het oog.  

 

 

 

 

 

 

Wat is permanente make-up?

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel!

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Hygiëne en ervaring staan voor ons voorop!

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij uw specialiste in goede handen. Uw specialiste heeft een intensieve training afgerond. De jarenlange ervaring en deskundigheid en de unieke methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is uw garantie voor kwaliteit.

Laatste nieuwe technieken!

1. Microblading
De nieuwe permanente make up techniek in de wenkbrauwen. Uniek in deze techniek is microblading. Een vorm van permanente make up, tatoeage met een manuele pen en dus niet met een apparaat uitgevoerd.
Nieuwe haartjes worden ultra-fijn gepigmenteerd om een hyper realistische wenkbrauw te creeëren. Mooi, natuurlijk en een lust voor het artistiek oog !

Kim tekent haartjes in de wenkbrauwen: deze haartjestechniek oogt natuurlijk mooi ! Fijne haartjes worden getatoeëerd, gepigmenteerd in uw wenkbrauwen. Een 3-dimensioneel effect waarbij deze haartjes net je eigen haartjes tonen. Haartje per haartje wordt gepigmenteerd onder de huid. Het resultaat is natuurlijk.

De hairstroke techniek is aangewezen bij:

 • een dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen
 • asymmetrische wenkbrauwen
 • een litteken in de wenkbrauwen
 • te veel of onkundige epilatie met als gevolg dunne of bijna geen wenkbrauwen (Marlyn Monroe)
 • een correctie van een slecht geplaatste permanente make-up
 • plaatselijk of volledig haarverlies: alopecia in de wenkbrauwen, wimpers
 • hertekenen van de wenkbrauwen omwille van een niet-esthetische vorm

2. Pigmentatie Tepelhof
Medische tatoeage,dermopigmentatie, micropigmentatie, dermatografie,.. professionele vaktermen.. gebeurt volgens dezelfde techniek als de traditionele tatoeage.

De techniek wordt gebruikt om bepaalde huidletsels of -littekens te camoufleren, bijvoorbeeld na een borstreconstructie. De tepel- of borstcorrectie wordt uitgevoerd d.m.v medische tatoeage. Met steriele naald in optimale hygiënische omstandigheden wordt kwaliteitspigment in de dermis gepigmenteerd, getattoeeërd.

Deze techniek wordt vaak toegepast om de huid te camoufleren,te kleuren, van zones die door plastische of esthetische chirurgie zijn aangetast.

3. Na een borstreconstructie
Bij vrouwen en mannen die een borstreconstructie ondergaan hebben, is het tepelhof vaak beschadigd, omdat deze volledig is weggenomen of omdat het litteken door het verschil in weefsel duidelijk zichtbaar is (het weefsel van de tepel is elastisch, dat van de borsthuid is niet elastisch).

Via medische tatoeage wordt tepelhof en tepel op een natuurlijke manier worden hertekend en de symmetrie van de borst zo hersteld.

 

Omschrijving Prijs
Prijs met correctie inbegrepen:  
 • Eyeliner boven
€ 200,-
 • Eyeliner onder
€ 200,-
 • Oogcontour
€ 320,-
 • Lipcontour
€ 330,-
 • Wenkbrauwen
€ 320,-
 • Microblading
€ 320,-
 • Tepelhofcorrectie
€ 500,-
 • Tâche de Beauté
€ 80,-

Comments are closed.